Kezdõlap

Kapcsolat

Rólunk

Üzleti feltétel

Információk


Ügyfélszolgálat: +36 30/606-9009 (munkaidõben)

 

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Feliratozás >>
Szállítás >>


Feliratozás:

A feliratozáshoz vagy vektorgrafikus logóra van szükség Corel Draw formátumban (v.12 vagy kisebb), vagy 300dbi felbontású, valós méretű képre (JPG,BMP).

Akkor sincs semmi baj, ha ilyen a megrendelőnek nincs, az elképzelések alapján 4 000 Ft + Áfa költségen elkészítünk egy alapvető logót. Nem vagyunk grafikusok és nincs logótervezői képzettségünk, azonban egy feliratot és egy weboldalról vagy névjegykártyáról lenézett emblémát meg tudunk szerkeszteni.
 
 A feliratozás készülhet hímzéssel és szitanyomással, filmnyomással is.  Szakmán belül tamponnyomásnak is nevezik.

Szállítás:

Minden esetben futárral szállítunk, melynek részleteit az ajánlat tartalmazza.

 

 
Az árajánlatokkal kapcsolatban

 
A honlapunkon feltüntetett árak a mindenkori készlet erejéig érvényes ajánlati árak, egyszerű beszerzés esetén nyomtatásra összeválogathatóak

Ha az egyes termékeknél a kosár funkciót használja, azt ajánlatkérésnek tekintjük, és Beszállítónk fogja Önt keresni telefonon, vagy személyesen.
 
Én csak annyit mondok: egy elégedett vevő vagyok!
Rácz László,
Rácz Duo Kft, Torony  
 
Árajánlatot egyeztetés után, minta termékkel együtt adunk, a könnyebb és korrekt összahasonlítás érdekében.

 
Szállítási határidő

A szállítási határidőt az ajánlatban részletesen meghatározzuk.

Varrodai megrendelést jellemzően 3-5 hét alatt teljesítünk, a feliratozás (szitanyomás, hímzés, fotónyomás vállalási ideje + egy hét)

 

 *************

Garancia feltételek

Az általunk forgalmazott termékekért a Beszállítónk minőségi garanciát vállal a jogszabályokban előírt módon és feltételekkel. A visszavásárlási garancia nem érinti a minta alapján egyeztetett egyedi és az egyedivé tett (filmnyomás, hímzés) megrendeléseket.

Házhoz szállítási költség

Ügyfeleink számára minden kiszállítást a futár partnerünk rendkívül kedvező díjszabása szerint vállalunk, beleértve a kis tételes utánrendelést is!

A szállítás költségét megrendelésenként, és nem termékenként értjük! Csomagolási költséget NEM számolunk!

Egyéni vásárlók rendelésének házhoz szállítása
 
A Beszállítóink az érvényes törvényi szabályozásnak megfelelően, internetes megrendelés esetén 100% vásárlási garanciát vállalnak. A szabályozás szerint sérülésmentes terméket 14 napon belül kérdés nélkül vissza lehet váltani!

A szállítás költségei: Az ajánlatban pontosítva.
 
Elszámolás: Az értékesítési rendszerünkben nem raktárról, hanem előrendelési rendszerben dolgozunk, és a beszállítók közvetlenül az ügyfélhez szállítják a termékeket. Ezért tudunk versenyképes árakat biztosítani, amelyek előre utalással érvényesek.

Fizetési feltételek

A lehetséges elszámolással kapcsolatosan kizárólag személyesen adunk információt.

Amennyiben az Ön cégénél a hosszú (8, 15, 30 napos) elszámolás alapvető belső előírás, kérem, az árajánlat kérésnél előre jelezze.

 
Könnyű velünk dolgozni!

Üdvözlettel: Ipari Fórum